2012-11-12 12:34:46• hírek • Szatmár.ro

Továbbra is versenyben a szatmári fiúk az X-faktorban

A NordX zenekar - jobbra a legszőkébb Surányi Balázs
A NordX zenekar - jobbra a legszőkébb Surányi Balázs

Tudor Todut és a NordX nevű csapatban szereplő Surányi Botond jól szerepelt az első élő műsorban.

Az Antena 1-en futó X-faktor tehetségkutatóban vasárnap tartották meg az első élő showt, amelyben két szatmári fiatal is fellépett. Tudor Todut, a 18 éves és a Mihai Eminescu Nemzeti Kollégiumba járó srác Coldplayt énekelt, a zsűrinek pedig tetszett a produkció. Surányi Botond a csapatával, a NordX-el lépett fel, s az ő produkciójukat is lelkesen fogadta a zsűri. Igaz, a magyarországi testvérműsorhoz képest itt - eddig legalábbis - komoly, kemény kritika nem hangzott el a produkciók kapcsán. A Dan Bittman, Delia és Cheloo által alkotott zsűri tagjai nem civakodnak egymással - egyelőre -, igaz, most még nincs akkora tétje a műsornak.

A magyarországi műsorral összehasonlítva: itt élő zenekar kíséri a fellépőket, kevesebb a mentor, a kiesési rendszer is kicsit más, legalábbis az első adásban az volt. Jelentős különbségnek mondanánk azt is, hogy az Antena-1-en futó műsorban szereplők többségében talán több tehetség és énektudás van, mint az RTL Klubos műsorban.

A 15 produkcióból a legkevesebb nézői szavazatot kapó R Family azonnal kiesett a versenyből, a következő két produkció pedig párbajozott. A Iulia Glavan - STATION 4 párbajt aztán az utóbbi fiúzenekar nyerte meg.

A romániai X-faktort nem csak a szatmári fiúk miatt izgulva érdemes néznünk. Versenyben van ugyanis Ráduly Botond is - a sepsiszentgyörgyi fiú a műsorvezetők kérésére magyarul is biztatta rajongóit, hogy szavazatukkal támogassák őt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: